Werkgever, zorg goed voor uw werknemers!
Hoe goed bent u thuis in pensioenen? Is het pensioen voor uw werknemers echt wel goed geregeld? In de pensioenwet staat dat u als werkgever verantwoordelijk bent voor de uitvoering van en voorlichting over de pensioenregeling die u uw werknemers aanbiedt. Het jaarlijkse pensioenoverzicht (UPO) dat zij krijgen van de pensioenuitvoerder is niet voldoende. Roebroek Pensioen Expertise neemt deze taak met liefde en toewijding van u over. Uw werknemers werken hard voor u. Zorg goed voor hen. Gun ze de zekerheid van een mooie oude dag!

Loop minder risico’s als werkgever
Weet u welke risico’s bepaalde pensioenkeuzes met zich mee brengen voor uw bedrijf? U loopt bijvoorbeeld financiële risico’s bij de overgang van een pensioensysteem naar een ander systeem, bij het wijzigen van uw pensioenregeling of bij werknemers die niet willen deelnemen aan uw regeling. Roebroek Pensioen Expertise helpt u bij het nemen van aanvaardbare risico’s omtrent uw pensioenregeling.

Een expert nodig?
Heeft u vragen over pensioenzaken? Kunt u goed advies gebruiken? Roebroek Pensioen Expertise zorgt ervoor dat u geen onnodig risico loopt op pensioengebied. 
Neem contact op voor een afspraak.